A „CSOK” mellé vegye igénybe kedvezményes ügyvédi szolgáltatásunkat, és spórolja meg a megbízási díj 35%-át!2016. 01. 07.

A családok otthonteremtési kedvezményének nyújtását a lakásépítési támogatásról szóló 256/2011. (XII.6) Kormányrendet (a továbbiakban: Korm. rendelet) szabályozza. kedvezménnyel érintett lakáscél meghatározása: A családok otthonteremtési kedvezménye igényelhető – 2008. július 01-jén, vagy azt követően kiadott építési engedéllyel rendelkező új, összkomfortos lakás építéséhez, – 2008. július 01-jén, vagy azt követően kiadott használatbavételi engedéllyel vagy a használatbavétel tudomásulvételét  … Read more

A családok otthonteremtési kedvezményének nyújtását a lakásépítési támogatásról szóló 256/2011. (XII.6) Kormányrendet (a továbbiakban: Korm. rendelet) szabályozza.

kedvezménnyel érintett lakáscél meghatározása:
A családok otthonteremtési kedvezménye igényelhető
– 2008. július 01-jén, vagy azt követően kiadott építési engedéllyel rendelkező új, összkomfortos lakás építéséhez,

– 2008. július 01-jén, vagy azt követően kiadott használatbavételi engedéllyel vagy a használatbavétel tudomásulvételét igazoló hatósági bizonyítvánnyal rendelkező összkomfortos új lakás vásárlásához,
– legalább komfortos használt lakás vásárlásához,
– legalább komfortos (vagy a bővítést követően komfortossá váló) használt lakás bővítéséhez.

A Családok otthonteremtési kedvezménye igényelhető az igénylővel közös háztartásban élő, általa eltartott és a felépített, bővített vagy megvásárolt lakásba vele együtt beköltöző
o vér szerinti és örökbefogadott gyermeke után, vagy
o a fiatal házaspár – meglévő gyermekei számától függetlenül – legfeljebb három születendő gyermek vállalása esetén.

Amennyiben Ön igénybe kívánja venni a lakásépítési támogatást, és új/használt ingatlan vásárlását tervezi, úgy kérjen tőlünk írásbeli ajánlatot az ügyvédi képviselet ellátásra.

Amennyiben CSOK-ot kíván igénybevenni, és Irodánkat bízza meg az adásvétel teljes körű jogi lebonyolításával, úgy most az ügyvédi megbízási díj 35%-át elengedjük Önnek!

A csökkentett díjazás természetesen nem befolyásolja az elvégzendő munka minőségét, azt mindenkor ügyfeleink érdekeinek maximális szem előtt tartásával, megszokott, magas színvonalon látjuk el.

Ajánlatkérés esetén írásbeli megkeresését kérjük küldje az [email protected] e-mail címre.

Reméljük hamarosan Önt is Ügyfeleink között üdvözölhetjük!